ladestandere

Find nemt ladestandere Bornholm

Har du været så fornuftig at anskaffe dig en el bil og bor du på Bornholm, eller kommer der ofte, er du måske begyndt at spekulere i ladestandere Bornholm. Bare rolig, der er massere ladestandere Bornholm. Lige som der er massere af ladestandere i det øvrige Danmark. El biler og ladestandere Bornholm, hænger uløseligt sammen. Uden det ene er der ikke behov for det andet og omvendt. Derfor er ladestandere Bornholm ikke en fjollet tin, lige at forsikre sig om, inden man hopper på færgen med sin nye smarte Tesla, eller el bil af andet mærke.

 

Der er mange ladestandere på Bornholm og i det øvrige af Danmark

Hvis argumentet om at der ikke findes en ladestander Bornholm, nær dig var det argument der afholdt dig fra at skifte til en el bil, så er det et forældet argument. Der findes mere end 4000 ladestander rundt omkring i landet inklusiv Bornholm og de andre øer. Det betyder at du aldrig, uanset hvor du befinder dig, er ret langt væk fra en ladestander Bornholm. læs mere om ladestandere her.

 

El biler er stadigvæk temmelig dyre

I Danmark er alle nye biler meget dyre. El biler er desværre ingen undtagelse. Men det er faktisk kun i selve indkøbet at el bilen er dyr. Når du kører i den, er den stadig omkring en krone billiger pr. kørte kilometer, end en bil på benzin. Det gælder også nu her, hvor el priserne er røget i vejret. Priserne på benzin og diesel er nemlig røget samme vej.

Bilen er dyr når du køber den. I sammenligning med hvad en benzin bil i samme klasse koster, kan det godt se helt urimeligt ud. Her er det så at du skal være på forkant med fremtiden og tænke på dine besparelser, ud i tid. Måske er det fem år, måske er det mere, men det bliver helt sikkert det rette valg at købe en el bil der bruger ladestander Bornholm, med tiden.

 

El biler har ikke samme driftsomkostninger som benzin biler

El biler er dyre at anskaffe. Jep, sådan er det bare. Til gengæld er der ikke noget nævneværdigt vedligehold på en el bil der køre til ladestander Bornholm, i forhold til en benzin bil. du skal heller ikke køre din el bil til service hele tiden. Køber du en ny bil der køre på benzin eller diesel vil du ofte se de røde lamper, der indikere at du skal til service igen, igen. Det sker ikke ret tit i en el bil.

Desuden betaler du ikke de tårnhøje grønne afgifter på en elbil der køre til ladestander Bornholm, som du gør på en bil der køre på benzin eller diesel.

De grønne afgifter er indført, i et forsøg på at få biler der ikke køre på el, væk fra vejene. De er der for at fremme salget af el biler. Det virker ikke helt. Måske staten skulle overveje også at sænke prisen på selve el bilen, så det kom ned i et fornuftigt lege for alle.