ladestandere

Find nemt den nærmeste ladestandere på Amager

Køre du på Amager i din el bil, er der aldrig langt til næste ladestander Amager. På Amager ligger der ladestandere Amager i så rigeligt mål, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at køre tør for strøm. ladestandere Amager ligger langs de større veje og i forbindelse med indkøbsstederne. Du har derfor altid mulighed for at oplade din el bil, når du befinder dig på Amager.

 

Hver tredje solgte bil er en el bil

I Danmark har vi lavet den helt store satsning på transport siden, på salget af nye el biler. Ideen er at hver eneste solgte bil fremover er en el bil, frem for en benzin eller diesel bil. de mange ladestander Amager og alle andre steder, er et tydeligt bevis på denne satsning.

Desværre er vi langt fra i mål endnu. Kun lidt under hver tredje solgte bil er en el bil. hvilket betyder at to tredjedele af de nye solgte biler, stadig er af den forurenende art.

 

De grønne afgifter hjælper ikke nok

Selv om ladestandere Amager og det øvrige Danmark, ikke er et problem og dermed gør det super nemt at have en el bil, så er det ikke nok. De grønne afgifter er heller ikke nok. Afgifterne som bliver lagt på biler der fortsat køre på benzin og diesel, er skabt for at fremme salget af nye el biler. Det virker bare ikke godt nok. Eller, det virker i hvert fald ikke alene.

De fleste ved godt at det både er sund fornuft og god økonomi at hoppe over i en el bil. prisen på en el bil er dog stadig så høj, at både et rigeligt antal ladestander Amager og de grønne afgifter ikke er lokkemiddel nok, i forhold til den høje pris på el bilen.