Ladestandere Aarhus

Ladestandere Aarhus

Leder du efter en ladestander aarhus, behøver du ikke kører ret langt. I og omkring Århus er der ca. 20 ladestandere aarhus. Inden for ring et ligger der hele seks ladestandere aarhus. Mellem ring et og ring to ligger der yderligere ti. Lidt uden for ring to ligger de resterende.

Det er således aldrig et problem at finde en ladestander aarhus nær dig.

 

De fleste ladestandere er fra Clever

Clever er den største operatør på markedet hvad ladestandere angår. Det gælder også i Århus. Clever levere el til din el bil i det meste af Danmark og også i Århus. Ud over Clever kan du også finde enkelte ladestander aarhus fra firmaet E.ON.

 

At finde en ladestation er ikke svært

Clever har deres egen app, som du kan downloade direkte på mobilen. I Clevers egen app, kan du altid finde den nærmeste ladestander, i forhold til din placering.

For at downloade appen kan du endten gå til Clevers hjemmeside. Her er der en guide, som du nemt kan følge. Alternativt kan du på din telefon gå i Appstore eller googleplay, alt efter om du har en iphone eller en android. I Appstore eller googleplay, søger du bare på Clever og downloader appen direkte derfra.

Google maps er også en oplagt mulighed. Her får du ikke kun vist Clever ladestandere, men alle ladestandere i det område du befinder dig.

 

Betaling af opladning af el biler

Der er to måder at betale for opladning af din el bil.

Du kan på nogen standere betale for præcis det el du tanker. De fungere lidt lige som de elektroniske standere du bruger, når du betaler for parkering.

Du kan også vælge at købe et abonnement. Når du har et abonnement behøver du ikke tænke over betalingen, hver gang du oplader din bil. Abonnementet betales helt enkelt, hver måned og giver dig frihed til at oplade din el bil hvor og hvornår du vil.

 

Oplad din el bil mens du handler ind

I dag tager det under en time at oplade en el bil til 100%. Derfor er det en oplagt ide at benytte en ladestander aarhus, hvis du eksempelvis skal handle stort ind, til hele ugen. Mens du handler står din bil, og oplader sig selv, helt uden at du har ventetid.

Alternativt kan du i dag få opsat ladestandere hos dig selv. der er i dag flere leverandøre af ladestandere til private.